slogan3
Politica

Politica organizatiei noastre privind furnizarea energiei electrice este de tip partnership. In cadrul  acestei politici atat producatorii de energie electrica cu care colaboram cat si societatile de transport si distributie,  si nu in ultimul rand consumatorul eligibil sunt priviti ca niste parteneri reali si egali in care comunicarea deschisa si ideile privind perfectionarea activitatii noastre ca si organizatie sunt bine venite. In aceste conditii dorim sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri (consumatori eligibili, furnizori) oferindu-le facilitati la plata facturii de energie electrica.

Intreaga politica si activitate a organizatiei noastre este orientata spre cunoasterea si satifacerea cit mai deplina a cerintelor clientilor nostri, prin structuri flexibile, personal competent, creativ si dinamic, o mentalitate novatoare si proceduri simple, eficiente de lucru.

Activitatea permanenta a organizatiei de imbunatatire continua a performantelor sale va permite Energy Market Consulting SRL sa se mentina pe piata in conditiile in care grupurile de cumparatori isi vor intari pozitia si vor aparea noi concurenti, inainte si dupa liberalizarea completa a pietei.

Promovarea producerii si achizitiei energiei electrice din surse regenerabile de energie (E-SRE) reprezinta un imperativ al organizatiei noastre motivat de: protec?ia mediului, cresterea independentei energetice fat? de importuri prin diversificarea surselor de aprovizionare cu energie.

 
Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com